Amit mi nyújtunk

A Viswambara Software Systems egy egyedi üzleti szoftverek fejlesztésére és különböző rendszerek egy ökoszisztémába való integrálására specializálódott vállalat tizennyolc éves nemzetközi tapasztalattal.

Megoldások

Megoldások

Minden egyedi megbízás esetén a célhoz ár-érték arányban is illeszkedő, praktikus, skálázható megoldásokat nyújtunk.

Tapasztalat

Tapasztalat

Szerteágazó szaktudással és kódkönyvtárakkal rendelkezünk, ami biztosítja a projektek gyors, hatékony és értő megvalósítását.

Átlátható költségek

Átláthatóság

A fejlesztés során folyamatosan adjuk át ügyfeleinknek az információt, az árazás pedig mindig átlátható és kiszámítható.

Biztonság és adatvédelem

Biztonság

Különös figyelmet fordítunk a hatályos jogszabályokra, a biztonságra és az adatvédelemre.

Szolgáltatásaink

Céljától függően az alábbi szoftverfejlesztési csomagokból és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokból választhat:
Development as a Subscription

Szoftver mint termék fejlesztése

Tovább
Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés vállalatoknak

Tovább
Értékesítési Partnerkapcsolat

Értékesítési partnerkapcsolat

Tovább

DEVELOPMENT AS A SUBSCRIPTON

Szoftver mint termék fejlesztése

Ha Ön egy olyan üzleti szoftver fejlesztésén gondolkodik, amit dobozos termékként ékesíthet, akkor „Development as a Subscription” (DaaS) fejlesztési csomagunkat ajánljuk Önnek.

Tudjon meg többet!
Ez a fejlesztési konstrukció ideális
ISV

Szoftvereket forgalmazó cégeknek

A DaaS jó választás olyan cégeknek, amelyek szoftvertermékeket forgalmaznak, és egy friss termékkel vagy egy már meglévő program új verziójával növelnék bevételüket.

Nem szoftverrel foglalkozó cég

Nem szoftverrel foglalkozó vállalatoknak

A DaaS ideális olyan, elsősorban nem szoftverekkel foglalkozó vállalkozóknak, vállalatoknak, akik felfedezték, hogy ágazatukban igény lenne egy új szoftvermegoldásra, és szaktudásukat bevetve létre is szeretnék hozni, majd forgalmazni az ágazatot segítő programot.

A folyamat

Ennek a fejlesztési csomagnak az összeállításánál fontos szempont volt a piacra jutási idő és a kezdeti befektetés minimalizálása, figyelembe véve a startupoknak és a feltörekvő ISV-k (azaz független szoftverszállítók) igényeit.

Első lépésként Önnel együtt kiválasztjuk a program legfontosabb funkcióit, és négy hónap alatt elkészítjük az első verziót, így már egy működő termékkel kereshet befektetőket és tesztelheti a piacot. A termék pedig folyamatosan bővíthető, továbbfejleszthető a piaci és befektetői visszajelzések és a célkitűzések alapján.

EGYEDI SZOFTVERFEJLESZTÉS

Üzleti szoftverek vállalatoknak

Ha Ön vállalatának működését szeretné hatékonyabbá tenni egy olyan üzleti szoftverrel, ami illeszkedik a már meglévő munkamenethez, és a tevékenységéből adódó különleges igényekre és problémákra is kiterjed, és a piacon elérhető megoldások nem nyújtanak kielégítő megoldást, akkor ezt a fejlesztési csomagunkat Önnek ajánljuk.

Tudjon meg többet!
Fejlesztési típusok
Automatizálás

Automatizálás

Ön a cégen belüli ismétlődő, mechanikus, esetleg nagy mennyiségű adat kezelését, feldolgozását igénylő feladatokat egyszerűsítené, automatizálná, a céges munkamenet segítené a cég számára fejlesztett egyedi szoftverrel.

Integráció

Ön már több szoftvermegoldással is rendelkezik, melyek a cégen belüli tevékenységének egy-egy részét lefedik, viszont a rendszerek nem kommunikálnak jól egymással, ami jelentősen bonyolítja, lassítja a működést. Korábbi befektetéseiből integrációs megoldásainkkal kihozhatja a legtöbbet.

Továbbfejlesztés

Továbbfejlesztés

Ön korábban befektetett egy vagy több üzleti szoftverbe (legyen az például vállalatirányítási program, CRM, logisztikai, könyvelési vagy bármilyen egyéb szoftver), de az csak részmegoldást hozott, hiszen nem teljesen illeszkedik a munkamenethez, esetleg egyes speciális vállalati igényeket nem elégít ki. A korábbi befektetését nem szeretné elveszíteni, így egy teljesen új szoftver fejlesztése helyett inkább kiegészítené, továbbfejlesztené a már meglévőt.

Hibrid

Hibrid

Igényei leginkább a fent felsoroltak kombinációjaként írhatóak le.

A fejlesztés üzleti elemzésen alapul, így biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára készített egyedi szoftver praktikus, rugalmas megoldást nyújt az adott problémára.

ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNERKAPCSOLAT

Új piac szoftvertermékének

Szoftverfejlesztési szolgáltatásainkon túl értékesítési partnerkapcsolattal segítjük ügyfeleinket.

Tudjon meg többet!
Nincs kezdeti befektetés

Nincs kezdeti befektetés

Értékesítési partnerkapcsolatunk semmilyen kezdeti befektetést nem igényel, bevételmegosztáson alapul.

Új piac

Jelenlét számos országban

Jelen vagyunk Közép- és Kelet-Európában, Indiában és az Amerikai Egyesült Államokban, ahol széleskörű piacra tudjuk eljuttatni szoftvertermékét.

Növekedés

Marketing

Outbound és inbound marketinglehetőségekkel is segíteni tudjuk termékének új piacra jutását.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írja meg nekünk fejlődési és fejlesztési céljait! Mi pedig egy találkozó keretében megbeszéljük Önnel, hogy hogyan érheti el ezeket.
Kapcsolat

Ügyfeleink és partnereink

Egyedi szoftvermegoldásinkat számos iparágban világszerte használják.
Magyarország

1054 Budapest
Honvéd utca 8. 1/2

India

32B Kasturi Avenue,
MRC Nagar, Chennai 600028
+91 44 42035633

USA

Bellevue WA
Bloomington MN
+1 612 6664496

Egyesült Királyság

71-75 Shelton Street,
Covent Garden,
London WC2H 9JQ
+44 20 80899517